MIDO

EEN VOETBALSTAGE MET MIDO?

Een voetbalstage met MIDO vzw is een super ervaring voor elke voetballer van eender welk niveau. Er wordt in kleine groepen gewerkt van 8 tot 12 spelertjes. Op die manier kunnen we het kind individueel coachen en zo beter begeleiden. Ook het aantal balcontacten zal op die manier veel hoger liggen.

 

Elke training wordt zorgvuldig voorbereid op papier en de eerste training start telkens om 10.00 uur.

Wij verkiezen om deze stage aan de slag te gaan met bloktrainingen i.p.v. een doorschuifsysteem. Wij verkiezen bloktrainingen omdat hierdoor verschillende facetten van het voetbal aan bod komen.

 

  • Opwarming naar leeftijd
  • Basis loop- en sprongtechniek
  • Pas- en trapvormen vanuit wedstrijdposities
  • Technische vormen
  • Duelvormen
  • Afwerkvormen
  • Wedstrijdvormen

 

Het is echter wel de bedoeling om uw kind tijdens deze voetbalstage iets bij te leren. Wij trachten ook elke stage een keepertrainer te voorzien. Vele voetbalkampen zijn gericht op veldspelers, maar MIDO besteedt ook aandacht aan de soms vergeten groep … de keepers!

 

Daarbovenop geven we één bepaalde dag enkele omnisporten zoals hockey, frisbee, honkbal, lacrosse, ... Kinderen op andere manieren laten bewegen/sporten is beter voor de algemene ontwikkeling. Zo krijgen ze op die manier meer prikkels. Kijk maar naar Thibaut Courtois, vroeger deed hij aan volleybal, vandaag is hij één van de betere keepers in het voetbal.

 

Wij bieden ook voetbalanimatie aan ter ontspanning of bij regenweer. Videobeelden met leuke bloopers of mooie doelpunten. Een voetbalquiz en veel meer...

Programma?

Ontdek ons aanbod van voetbalstages tijdens de schoolvakanties voor het seizoen 2017 - 2018.

MIDO-troeven

+10 JAAR ERVARING

MIDO vzw organiseert voetbalstages sinds 2006. Ondertussen meer dan 10 jaar ervaring.

ACCOMMODATIES

Wij werken onze voetbalstages af op verzorgde terreinen en accomodaties. Wij bieden voetbalstages aan op natuur- en kunstgras.

GEZOND SPORTEN

Wij voorzien elke voormiddag een stuk fruit en voorzien water tijdens de trainingen door. In de namiddag zorgen wij voor een 4-uurtje.

KLEINE GROEPEN

Favoriete sport beoefenen in kleine groepjes. Meer aandacht voor elk kind en aantal balcontacten zal op die manier veel hoger liggen.

TRAINERS

Begeleiding van trainers met een grote passie voor het voetbal. De juiste omgang met kinderen. Wij werken ook met gediplomeerde trainers.

VERZEKERING

Een goede sportverzekering bij Baloise Insurance.

TRAININGEN

Elke training wordt voorbereid op papier. Een gezonde  afwisseling tussen inspanning, maar ook ontspanning.

AANDENKEN

Na afloop van de stage krijgt iedere speler een aandenken mee naar huis.

BEELDMATERIAAL

Dagelijks worden er foto's en filmpjes gemaakt en gepubliceerd op Facebook.

Over onsMIDO VZW organiseert voetbalstages sinds 2006. Het voornaamste doel van ons is om jongeren tussen 5 en 14 jaar de kans te geven om hun favoriete spelletje 'voetbal' te laten spelen. Dit onder begeleiding van trainers met een passie voor voetbal, met voetbal- en/of pedagogisch diploma.

Contacteer MIDO voetbalstages  vzwDendermondesteenweg 323

9070 Destelbergen


T.  +32 479 17 44 38

E.  info@mido.be

W. www.mido.be

Copyright @ All rights reserved

Gilles Van de Slycke