Inschrijven

INSCHRIJVEN

INSCHRIJVEN


  1. Het inschrijvingsformulier kan u vinden door hier te klikken. Vul het inschrijvingsformulier zo volledig mogelijk in en druk op verzenden. Indien u het formulier niet kan openen, stuur ons dan gewoon een e-mail naar info@mido.be.


  1. Na uw inschrijving krijgt u van ons een bevestiging via e-mail en een uitnodiging tot betaling. Gelieve het juiste bedrag dan zo snel mogelijk te storten. Uw inschrijving is pas definitief na betaling. Vermeld duidelijk de naam van uw kind + geboortejaar bij mededeling. Rekeningnummer Argenta (IBAN): BE13 9730 9776 6839.


  1. Verdere informatie kan u vinden op onze website i.v.m. de stage. De week voor de start van de stage zal u nog een digitale brief krijgen met een aantal afspraken.


ANNULATIEVOORWAARDEN


Wanneer uw kind door ziekte of andere omstandigheden niet kan komen, gelieve dan zo snel mogelijk contact op te nemen. Zo kunnen wij plaatsen open houden voor andere kinderen. Bij ziekte kan u een deel van het inschrijvingsgeld terug krijgen. Een doktersattest is wel noodzakelijk.


  • Indien u annuleert tot een maand voor het begin van de voetbalstage, dan krijgt u het volledige inschrijvingsgeld teruggestort.
  • Indien u annuleert binnen vier weken voor de startdatum van de voetbalstage, dan krijgt u 80% van het inschrijvingsgeld terugbetaald.
  • Indien u annuleert binnen de week voor de startdatum van de opleiding, dan kunnen we u het inschrijvingsgeld niet meer terugbetalen.


Het afzeggen van een inschrijving brengt voor ons allerlei administratieve werkzaamheden met zich mee en het aantal inschrijvingen is soms ook doorslaggevend om bepaalde keuzes vooraf te nemen. Betaling van het inschrijvingsgeld geldt als akkoord met deze voorwaarde.


Wij danken u voor uw begrip.

Over onsMIDO VZW organiseert voetbalstages sinds 2006. Het voornaamste doel van ons is om jongeren tussen 5 en 14 jaar de kans te geven om hun favoriete spelletje 'voetbal' te laten spelen. Dit onder begeleiding van trainers met een passie voor voetbal, met voetbal- en/of pedagogisch diploma.

Contacteer MIDO voetbalstages  vzwDendermondesteenweg 323

9070 Destelbergen


T.  +32 479 17 44 38

E.  info@mido.be

W. www.mido.be

Copyright @ All rights reserved

Gilles Van de Slycke