Team

WIE ZIJN WE?

MIDO-staf


Gilles Van de Slycke

Voorzitter

Luc Viaene

Secretaris

Wie zijn we?

MIDO VZW organiseert voetbalstages sinds 2006. Initiatiefnemers toen waren Dwight Waeytens, ‎Michaël Van Vaerenbergh‎ en Ouissem Zarti. Het voornaamste doel van ons is om jongeren tussen 5 en 14 jaar de kans te geven om hun favoriete spelletje 'voetbal' te laten spelen. Dit onder begeleiding van trainers met een passie voor voetbal, met voetbal- en/of pedagogisch diploma.

 

Gilles Van de Slycke neemt de dagelijkse leiding op zich, bijgestaan door Luc Viaene en een team van enthousiaste trainers.  Elke stage heeft ons team de betrachting om het beste van zichzelf te geven.

 

Op dit moment werken we samen met twee clubs in Oost-Vlaanderen:

SK Lochristi en FC Destelbergen. Beide clubs beschikken over een degelijke accommodatie. De stages i.s.m. Lochristi gaan door op gras en de stages te Destelbergen gaan door op  kunstgras.

Ons team versterken?

Op dit moment beschikken we over een uitstekende trainersgroep. Maar er is altijd plaats voor gemotiveerde en gedreven trainers.

 

Functie-eisen:

  • Passie voor het (jeugd)voetbal.
  • Je deelt onze visie.
  • Minimaal éénmaal per jaar beschikbaar om minstens 5 dagen training te geven.
  • Een trainersdiploma is een pluspunt!
  • Goed zelfstandig werken binnen een team.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Neem dan gerust contact op met ons. Stuur jouw motivatie en cv naar info@mido.be

Over onsMIDO VZW organiseert voetbalstages sinds 2006. Het voornaamste doel van ons is om jongeren tussen 5 en 14 jaar de kans te geven om hun favoriete spelletje 'voetbal' te laten spelen. Dit onder begeleiding van trainers met een passie voor voetbal, met voetbal- en/of pedagogisch diploma.

Contacteer MIDO voetbalstages  vzwDendermondesteenweg 323

9070 Destelbergen


T.  +32 479 17 44 38

E.  info@mido.be

W. www.mido.be

Copyright @ All rights reserved

Gilles Van de Slycke