Fun & formation

E-BOOK

Digitaal trainingsboek

met 95 oefeningen

MIDO voetbalstages maakte dit trainingsboek als antwoord op een reële nood die we zien op de Vlaamse voetbalvelden. De laatste jaren is het voor vele clubs vaak een lastige zoektocht om (jeugd)trainers te vinden die niet alleen gemotiveerd zijn, maar ook voldoende onderlegd en voorbereid aan hun opdracht kunnen werken. Wat sowieso voorop moet blijven staan is dat jeugdspelers het recht hebben op “Fun & Formation” tijdens hun wekelijkse trainingen.


Met dit trainingsboek (beveiligde pdf, 117 pagina's) willen we in de eerste plaats beginnende (jeugd)trainers een praktisch hulpinstrument aanreiken, maar we zijn ervan overtuigd dat ook ervaren trainers binnen de onderbouw dit boek perfect kunnen gebruiken.

Per verkocht boek schenken wij € 2,00 aan vzw Kinderkankerfonds.

Upgrade jouw trainingsvormen

Met dit trainingsboek hopen we jou een ‘toolbox’ aan te reiken met structuur en inspiratie om je eigen trainingen voor te bereiden. Je kan gerust varianten uitwerken op basis van de structuur en principes van hieruit uitgewerkte oefeningen.

Een voorzet!

Nog niet overtuigd? Wij geven alvast de voorzet met 4 gratis oefeningen, die je kan downloaden via onderstaande knop. Kop jij deze voorzet binnen door het volledige trainingsboek aan te kopen?

Wat mag je verwachten?

30 oefeningen in functie van het ontwikkelingsmodel voor spelertjes van 4 t.e.m. 6 jaar.Oefenstof

U6-U7

35 oefeningen op basis van vijf grote thema’s voor spelertjes van 7 t.e.m. 9 jaar.

 


Oefenstof

U8-U9

5 thema's met telkens 6 speelse oefenvormen voor spelertjes die hun eerste voetbalstapjes zetten.


Thema
trainingen