Info After Season

VOETBALSTAGES TIJDENS SCHOOLVAKANTIES | AFTER SEASON

PRAKTISCHE INFORMATIE

- NIEUW AFTER SEASON -

WAT?

Tijdens de maanden mei en juni valt het voetbalseizoen bijna volledig stil. Net daarom organiseert MIDO Voetbalstages de ‘after season - keep training, keep learning'. In totaal bieden wij 8 trainingen aan van 60 minuten. De inhoud van de trainingen is bespreekbaar. Dit kan naar jullie wensen of ik stel zelf een training op om de technische kwaliteiten te onderhouden/verbeteren.


Gedurende de opeenvolging van trainingen kunnen er specifieke zaken getraind worden. Het is echter wel de bedoeling om persoonlijk en gedetailleerd aan de slag te gaan. Om elke speler optimaal te begeleiden werken we in kleine groepen van max. 6 spelers / trainer. Op die manier kunnen we  gericht en individueel bijsturen met praktische tips & tricks op maat. De ideale manier om je voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen.


WIE?

Zowel voor recreatieve (= succesbeleving) en competitieve voetballers (= op zoek naar extra uitdaging/leermomenten). Iedereen is welkom tijdens deze trainingen ongeacht op welk niveau je speelt. De minimale leeftijd is 5 jaar. Ook oudere spelers vanaf U17 die zich willen verbeteren of voorbereiden op een nieuw seizoen zijn welkom. 


WAAR?

De trainingen vinden plaats op de terreinen van FC Destelbergen -Bergenmeersstraat 1, 9070 Destelbergen (kunstgras). 


WANNEER? 
De 8 trainingen gaan door in de maanden mei en juni.
De exacte datums en aanvangsuren kan u hiernaast raadplegen. 


PRIJS?

€ 110,00
(incl. 8 trainingen op kunstgras, kledijpakket = 1 T-shirt, 1 kort broekje & 1 paar kousen).


MEEBRENGEN?

Verplicht om het kledijpakket van MIDO te dragen tijdens deze trainingen. Bij de eerste trainingssessie zal elke speler zijn of haar kledij ontvangen, indien men tijdig ingeschreven en betlaad heeft. 


Gelieve zeker een gevulde drinkbus mee te brengen en uiteraard jouw voetbalschoenen. Breng voor de zekerheid ook altijd een regenvest mee naar deze trainingen. 


NOG VRAGEN?

Lees hier de meest gestelde vragen op onze FAQ-pagina. 

Staat jouw vraag er niet tussen, mail gerust naar info@mido.be

MIDO Voetbalstages vzw

Copyright © All Rights Reserved

Gilles Van de Slycke