Laat het brein het werk doen

E-BOOK

Digitaal trainingsboek

Cogitraining - Breintraining

Het afgelopen jaar werden we geprikkeld om ons te verdiepen in ‘breintraining’ voor voetballers, trainingsmethodiek die binnen het (jeugd)voetbal sterke opgang maakt. Momenteel wordt deze voornamelijk geïntegreerd in 1 op 1-trainingen, techniektrainingen of tijdens voetbalstages. Bij de meeste clubs is dit nog onbekend terrein. Bovendien is er ook nog weinig tot geen oefenstof ter beschikking om er in de praktijk mee aan de slag te gaan. Dit e-book bestaat uit meer dan 70 oefeningen. Op deze manier willen we jeugdtrainers en clubs helpen om oefeningen rond ‘breintraining’ aan te bieden. 


Met dit trainingsboek (beveiligde pdf, 104 pagina's) willen we in de eerste plaats (jeugd)trainers een praktisch e-book aanreiken om meteen aan de slag te gaan met deze oefenstof binnen de midden- en bovenbouw.

Per verkocht boek schenken wij € 2,00 aan vzw Kinderkankerfonds.

Prikkel het brein van jouw spelers!

Met dit trainingsboek bieden we jou een kader aan van gevarieerde oefenstof rond breintraining. Waar we vooral het visueel waarnemingsvermogen van spelers willen prikkelen.


Spelers moeten zich voortdurend kunnen aanpassen aan een steeds veranderende situatie. Daarom is het zo belangrijk om oefenstof aan te reiken waar spelers voortdurend moeten nadenken. 

Een voorzet!

Nog niet overtuigd? Wij geven alvast de voorzet met 4 gratis oefeningen, die je kan downloaden via onderstaande knop. Kop jij deze voorzet binnen door het volledige trainingsboek aan te kopen?

Wat mag je verwachten?