FAQ

VOETBALSTAGES TIJDENS SCHOOLVAKANTIES | AFTER SEASON

VEEL GESTELDE VRAGEN (FAQ)

Hier vindt u een lijst met veelgestelde vragen (FAQ) over onze voetbalstages en onze after season. Staat uw vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website.FREQUENTLY ASKED QUESTIONS


Q.1 Ik ontving geen bevestigingsmail. Wat nu? (voetbalstage + after season)

Onze e-mails worden individueel verstuurd en het is mogelijk dat deze in uw ‘ongewenst postvak’ terecht komt. Neem dus zeker een kijkje in deze postvak. Bent u nadien nog niet zeker: stuur gerust een mailtje naar info@mido.be en we helpen u graag verder.


Q.2 Vanaf welke leeftijd kan mijn kind deelnemen? (voetbalstage + after season)

Onze MIDO Voetbalstages staan open voor kinderen vanaf 5 jaar. 


Q.3   Is voetbalervaring een vereiste? (voetbalstage + after season)

Zeker niet! Je hoeft niet aangesloten te zijn bij een voetbalclub om deel te nemen aan onze voetbalstages of after season. Een zekere passie voor het spelletje is uiteraard wel aangewezen. MIDO is dus zeker de ideale manier om je eerste voetbalstapjes te zetten in de voetbalsport. Samen willen we met jou uitkijken naar de club van jouw hart. 


Q.4  Kan mijn kind samen met een vriend/vriendin worden ingedeeld? (voetbalstage + after season)

Geen probleem! Wij trachten hier bij het inschrijvingsproces rekening mee te houden bij welke club jouw zoon/dochter speelt. Het spreekt voor zich dat spelertjes uit dezelfde club samen zullen zitten. De spelertjes kunnen bij de startdag ook aangeven via de kampverantwoordelijke, wanneer ze niet bij hun vriendje of vriendinnetje zitten. We zijn hier zeer flexibel in. 


Let op: wij zijn geen voorstander om vriendjes met een leeftijdsverschil van meer dan 2 jaar samen in de groep te stoppen.


Q.5  Is mijn kind verzekerd? (voetbalstage)

Alle deelnemers aan de MIDO Voetbalstages zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen. Ze blijven weliswaar aansprakelijk voor hun eigen daden tegen het huisreglement van de desbetreffende club/locatie. MIDO Voetbalstages vzw kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enerzijds diefstal of verlies van materiaal van deelnemers en anderzijds lichamelijke of stoffelijke schade berokkend aan een deelnemer door derden. Voor de after seaon gelden andere afspraken, zie hieronder Q12. P&V verzekeringen – polisnummer: 36.930.050


Q.6 Wordt er gewerkt met een wachtlijst wanneer een stage / after season volzet is? (voetbalstage + after season)

Wij werken inderdaad met een wachtlijst wanneer een bepaalde leeftijdscategorie volzet is. In dat geval kan u uw zoon/dochter inschrijven en zal u hiervan op de hoogte gebracht worden. Wanneer er vervolgens een plaatsje zou vrijkomen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 


Q.7 Hoe ontvang ik een fiscaal attest? (voetbalstage + after season)

Wij aanvaarden enkel formulieren van de mutualiteit tijdens de week van de voetbalstage of tijdens een training van de after season. Dit omwille van de formulieren tijdig in de week van de stage te kunnen terugbezorgen en zo gaan er ook geen formulieren verloren.
Wij reiken géén fiscale attesten uit.


Q.8 Is inschrijven voor enkele dagen mogelijk? (voetbalstage)

Als organisatie streven wij naar een optimale bezetting. Het is voor ons dan ook niet evident met ‘losse’ inschrijvingsdagen te werken. Wilt u uw kind toch enkele dagen laten deelnemen aan onze voetbalstages, neem dan contact met ons op via info@mido.be, zodoende kunnen wij uw aanvraag bekijken. 


Q.9 Hoe loopt het betalingsproces? (voetbalstage + after season)

Na inschrijving ontvangt u een e-mail binnen de 48 uur met daarop het te betalen bedrag, alsook de te gebruiken vrije mededeling. U krijgt 30 dagen de tijd om deze over te maken. Na betaling markeren we de inschrijving als “definitief” binnen ons programma. Voor alle duidelijkheid zal u geen e-mailbevestiging krijgen. 


Betaalde u niet na 30 dagen dan zal u van ons een herinneringsmailtje ontvangen. Op die manier willen we iedereen een eerlijke kans geven om in te schrijven voor onze voetbalstages. 


Let op: wij zullen nooit iemand schrappen van de lijst zonder eerst telefonisch contact opgenomen te hebben. 


Q.10 Hoe annuleer ik een kamp en kan ik het inschrijvingsgeld recupereren? (voetbalstage)

Wanneer uw kind door ziekte of andere omstandigheden niet kan deelnemen, gelieve dan zo snel mogelijk contact op te nemen met ons. Zo kunnen wij plaatsen openhouden voor andere kinderen. Bij ziekte kan u een deel van het inschrijvingsgeld terugkrijgen. Een doktersattest is wel noodzakelijk.


    • Indien u annuleert tot een maand voor het begin van de voetbalstage, dan krijgt u het volledige inschrijvingsgeld teruggestort.
    • Indien u annuleert binnen vier weken voor de startdatum van de voetbalstage, dan krijgt u 80% van het inschrijvingsgeld terugbetaald.
    • Indien u annuleert binnen de week voor de startdatum van de voetbalstage, dan kunnen we u het inschrijvingsgeld niet meer terugbetalen.


Het afzeggen van een inschrijving brengt voor ons allerlei administratieve werkzaamheden met zich mee en het aantal inschrijvingen is soms ook doorslaggevend om bepaalde keuzes vooraf te nemen. Daarom worden standaard administratiekosten van € 25,00 in rekening gebracht.

Betaling van het inschrijvingsgeld geldt als akkoord met deze voorwaarde.


Wij danken u voor uw begrip.


Q.11 Kunnen wij genieten van kortingen? (voetbalstage)

Het 2de kind binnen hetzelfde gezin heeft recht op een korting van € 10,00. Indien uw zoon/dochter deelneemt aan 4 voetbalstages van MIDO binnen een voetbalseizoen dan heeft u recht op een korting van € 40,00. 


Q.12 Is mijn kind verzekerd? (after season)

Na advies van onze verzekeringsagent blijken de meeste van onze deelnemers oververzekerd. Om die reden nemen we voor onze deelnemers geen extra ongevallenverzekering voor de after season trainingen en rekenen we op de verantwoordelijkheid van de ouders om in orde te zijn met de basisverzekeringen zoals het ziekenfonds.


Indien een deelnemer schade berokkent aan de locatie, materiaal of zaken van derden, dan zal in eerste instantie de familiale verzekering van het kind worden aangesproken. MIDO Voetbalstages vzw kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enerzijds diefstal of verlies van materiaal van deelnemers en anderzijds lichamelijke of stoffelijke schade berokkend aan een deelnemer door derden.


Q.13 Hoe annuleer ik een after season training en kan ik inschrijvingsgeld recupereren? (after season)

Wanneer uw kind door ziekte of andere omstandigheden niet kan deelnemen, gelieve dan zo snel mogelijk contact op te nemen met ons. Zo kunnen wij plaatsen openhouden voor andere kinderen. Enkel bij ziekte of blessure kan u een deel van het inschrijvingsgeld terugkrijgen. Een doktersattest is wel noodzakelijk. 

MIDO Voetbalstages vzw

Copyright © All Rights Reserved

Gilles Van de Slycke